Tu cum alegi sa te implici? – 22 august 2022

Tu cum alegi sa te implici? 🙃
O poveste fericită este atunci când are un final fericit. Povestea lui Mindy este intr-adevăr una fericita, însă doar din punct de vedere a stării de sănătate.
Mai bine de 6 luni a durat recuperarea ei… iar acum are nevoie de o încheiere a drumului ei alături de noi. Are nevoie de o familie, acum este o pisica complet sanatoasă, adorabila si adoptabila. 🐱
In acest moment am depășit numărul de 100 de pisici in grija, iar deja o mare parte dintre dintre ele sunt pregătite pentru adopție.
Le iubim pe fiecare in parte și incercăm pe cat posibil sa le oferim tot ce au nevoie atâta timp cât sunt in familia noastră, atat din punct de vedere medical, dar si din punct se vedere a calității vieții lor, însă suntem blocați.
Norocul cel mai mare a acestei pisicuțe a fost fosterul. A îngrijit-o până in acest moment cu atât de multă dragoste, atenție si in continuare pisicuța se afla la ea acasă pana la momentul adopției. Nu uitați, un Foster care este deja ocupat cu o pisica, oprește sansa unei alte pisicuțe care in acest moment este încă pe strada cu dureri la fel de mari ca și Mindy acum 6luni.
Avem nevoie de voi, in acest moment suntem la capacitate maxima, defapt capacitate cu mult depașită încă din primăvara.
Nu facem fata cu donațiile pentru traiul și îngrijirea celor peste 100 de pisicuțe pe care deja le avem, nu facem fata nici cu tratamentele , deși in continuare sterilizăm pisici cu si fără proprietar (gratuite pentru societate, plătite de către noi). Continuam sa ajutam in orice mod posibil fiecare solicitare pe care o întâlnim. In schimb, nu mai putem prelua si asociatia noastră este la limita supraviețuirii….
❗️Avem nevoie de fosteri, adoptii responsabile, voluntari si donatii. Toate aceste lucruri sunt in egala măsura la fel de importante si la fel de prioritare. Tu cum alegi sa ajuti?❗️
Ne bazăm pe susținerea voastră cu un share postărilor noastre sau direct cu o donație în contul nostru, iar noi promitem să facem tot ce-i mai bun pentru ele… 🤗
➡️ Cont in Lei IBAN: RO61BTRLRONCRT0594209501
➡️ Cont in Euro IBAN: RO11BTRLEURCRT0594209501
➡️ Revolut: 0726256908