Salvăm suflete dar avem nevoie de ajutor – 06 septembrie 2022

Munca noastră – așa minunată cum pare ea din exterior, de multe ori nu lasă să se vadă cat de greu poate fi de fapt să salvezi pisici. Când ne uităm la animăluțele pe care am reușit sa le ajutăm, ne stârnește enorm de multa bucurie în suflet. Chiar și așa, ajungem dese ori să ne simțim dezamăgiți sau neputincioși. Zi de zi luptăm cu toate puterile să salvăm suflete abandonate, ale nimănui, uitate de toți, cele mai necăjite, de multe ori cazuri grave cărora nimeni nu le-ar mai da vreo șansă.
Ajungem însă în momente în care nu putem gestiona totul așa cum ne-am dori. Iată, astăzi suntem într-o astfel de situație unde simțim că am ajuns la capăt de puteri și de resurse. Nu mai avem nisip, iar mâncarea uscată este aproape terminată. Numărăm zile cu o frica crescândă ca nu vom mai putea oferi pisicuțelor luate din stradă ce le-am promis – un trai decent.
După cum am precizat deja în alte postări: TU ne poți SALVA. Știm că facturile sunt mari, că iarna se apropie și e nevoie să facem economii, dar din puținul fiecăruia putem realiza imposibilul!
Pentru pisicuțe ne sacrificăm, pentru ele luptăm, zi de zi și noapte de noapte, ca să putem spune că le-am făcut un bine. Să le oferim liniștea pe care o merită după momentele grele pe care le-au îndurat de-a lungul timpului, înainte să ajungă în grija noastră.
Vă rugăm să nu ignorați strigătul nostru, așa cum nici noi nu am ignorat mienuatul din stradă al fiecărei pisici îndurerate ce ne-a trecut calea!
Vă rugăm să contribuiți și să distribuiți pentru a ne susține să continuăm munca în folosul și bunăstarea lor. Ne găsiți activitatea și pe pagina noastră de Instagram: https://www.instagram.com/greencats.ro/ Vă mulțumim!
De asemenea se pot face donații directe în conturile noastre:
-Cont in Lei IBAN: RO61BTRLRONCRT0594209501
-Cont in Euro IBAN: RO11BTRLEURCRT0594209501
-Revolut: 0726256908