Quinnie – 11 mai 2022

Cea mai vârstnică pisică a noastră a revenit ieri la control.
Știți vorba aia, bolile bătrâneții. Le are pe toate, cu șalele, cu inima, cu tensiunea, cu ochii, cu dinții, cu rinichii, cu ficatul, cu stomacul. Chiar și așa Quinnie ne demonstrează că nimic nu o poate opri de la joacă.
Quinnie este una dintre pisicile noastre care necesita extrem de multă atenție și pastile cu pumnul. În fiecare zi, luna de luna ca toate aceste afectiuni să fie ținute sub control.
Și tura aceasta de investigații ne-a demonstrat că ce facem pentru ea, facem foarte bine și totul este ținut sub control.
Toate aceste eforturi sunt posibile doar prin ajutorul vostru prin donații și a fosterului ei care o îngrijește cu atâta blândețe.
Costurile lui Quinnie se ridică lunar doar veterinar (300-500 lei pentru investigații medicale de rutină). Mâncarea renală umedă și uscată (300-400, depinde foarte tare de „mofturile” ei și pofta de mâncare). Și suplimentele pe care le primește (renal vet (twist off)/ renal combi, hepatiale forte twist off, artrovet, probiotice, amodip, claromed), încă 350-500 lei.
Să o putem susține financiar pe Quinnie avem nevoie de ajutorul vostru pentru îndeplinirea tuturor nevoilor ei zi de zi atâta timp cat ea își va mai dori să trăiască.
Dacă aveți unul dintre aceste medicamente sau mâncărică renală, pe Quinnie ar ajuta o foarte tare să o donați, la fel orice donație financiară sau măcar o distribuire ne aduce mai aproape să-i oferim și în această lună tot ce are nevoie pentru supraviețuire.