Politică de confidențialitate

O realitate plină de animale în nevoie care își așteaptă șansa la salvare, plină de animalele pe care deja le-am salvat și se așteaptă, așa cum e normal, să primească mâncare zilnic. Pe umerii noștri atârnă soarta lor, însă cea mai apăsătoare este grija banilor, a facturilor pe care, deși am vrea, nu le putem plăti la timp. 

Medicii care ne tratează animalele cu atâta grijă merită respect, merită ca noi să achităm la timp facturile. Însă mâinile noastre sunt legate până când voi nu ne veniți în ajutor cu o donație.

Curând știm că va trebui sa dăm o alta comandă de mâncare și nisip pentru pisicile de la căsuță. 

Susținerea voastră este singura care ne ține în viață, pe noi ca asociație și mai ales pe toate pisicile pe care le-am salvat până acum. Va rugăm, în numele lor, să nu ne abandonați, căci ele au trecut deja prin asta de prea multe ori.

În urma fiecărei intervenții de sterilizare, noi trebuie să acoperim costurile, care se tot adună. Suntem mândri de tot ce am realizat până acum, dar avem planuri să continuăm lupta asta împotriva puiuților născuți pe străzi sau abandonați, iar fără voi nu le putem duce la bun sfârșit.

Ne adresăm vouă, comunității noastre, pentru sprijin. Sperăm că și voi sunteți la fel de empatici cu acest caz precum suntem noi. 

Fiecare contribuție contează! Sperăm să vă avem alături în misiunea noastră de a salva acești blănoși! Cu toții merită o șansă de a trăi fericiți, iubiți și sănătoși. 

Ajutați-ne să facem împreună o lume mai bună, pisic cu pisic!