Milo – 25 Ianuarie 2022

Milo are nevoie de tine sa trăiască!

E un motănel blând și dragastos, însă starea lui din ultima lună s-a deteriorat considerabil (galben ca o lămâie, slab aproape de cahexie, febra, nu mănâncă).

Avem nevoie de voi să ii putem oferi toate resursele necesare sa poata lupta împotriva unei boli prea dure pentru sufletul lui. Este diagnosticat cu PIF neurologic. Pentru cine nu știe, Peritonita infecţioasa felină (PIF) este o boala virala ce afecteaza pisicile, fiind o mutaţie a Coronavirus Enteric feline (CVFE). Pana prin 2019, nu se știa nici o posibilitate prin care pisicuțele ce erau diagnosticate cu acest virus, sa aibă măcar o șansă de supraviețuire.

Exista un tratament experimental ce se întinde pe o perioada minima de 84 de zile, ce implica injectii administrate zilnic. O fiola costa 80 $ și pentru greutatea și forma Pif-lui de acum ar ajunge doua zile. Asta înseamnă 40 de dolari zilnic, timp de 84 de zile. Starea lui este critica și nu avem timp sa așteptam, pe lângă GS are nevoie si de tratament agresiv pentru susținere.

Este o șansă pe care nu dorim sa i-o rapim lui Milo, credem ca prin câte a trecut ii datoram sa luptam pentru salvarea lui, mai ales ca acest tratament are la baza cazuri cu final fericit.

Când ne uitam în ochișorii lui știm ca își dorește sa lupte și sa învingă aceasta boala. Fiind varianta neurologica, tratamentul se poate întinde pe o perioada mai lunga, iar dozele pot creste considerabill în funcție de greutatea lui.

Este o lupta grea însă credem ca Milo are un suflet de învingător.

Va rugăm să-i fiți alături sa-i putem începe tratamentul cat de repede și să-i oferim împreună o șansă la viață.