Foster pentru Covrigel – 05 septembrie 2022

El este Covrigel, unul dintre cei mai docili pisici pe care i-ați cunoscut. Pentru el căutăm acum foster, pentru că în toată blândețea lui, nu se poate înțelege cu restul pisicilor de la căsuță – ele fiind posesive cu spațiul pe care îl au.
Este un băiețel foarte dulce și ca oricărui blănos îi place atenția, poate dacă ar trebui să se împrietenească doar cu un singur animal ar face-o, însă cu toate de aici, nu poate. Tânjește după orice mângâiere pe care reușim printre picături să i-o oferim, însă știm că merită mai mult.
De aceea vrem să îi dăm o șansă să se simtă în siguranță și să nu mai trăiască în alertă sau în spatele dulapului unde și-a făcut culcuș, de unde îi este frică să iasă chiar și să mănânce.
Vă rugăm să luați în considerare ideea de a-l găzdui, chiar și temporar – pentru el ar conta enorm să simtă că e dorit într-un loc.
Astfel, dacă sunteți dispuși să îi oferiți casa voastră, el garantează să vă facă orice clipă lângă el mai frumoasă și să vă înveselească cu mustăcioarele lui de fiecare dată când îi veți mângâia!