Povești fericite

adopții în 2022

Shoara, femelă, adopție de succes!

Avem si o veste bună, măcar o data la ceva timp să ne bucurăm de o adoptie.

Una dintre Perișoare a plecat in perioada de proba la noua ei casuță.

După nici 5 minute la noua ei locuința deja a uitat de noi, ea e fericita, familia ei e fericita, noi suntem fericiți.

Mai știti cat am ”îndopat” la ea mâncare cu sonda, câte zile de perfuzii a avut, câte nopti petrecute lângă ea doar, doar sa o punem pe picioare?

 

Perisoara noastră e sanatosa tun, vaccinată, deparazitată ca la carte și bonusul suprem are și șansa unei familii responsabile.

Extra Bonus are și un parter de joacă, motănelul casei de 7 ani.

Ce-i mai frumos când ne unim forțele și reușim împreuna să schimbam soarta pisicilor condamnate la moarte intr-o viața de vis?

Știm noi sigur, împreuna facem lumea un loc mai bun, pisoi cu pisoi!

Va mulțumim si abia așteptăm sa primim update-uri din noul capitol al vieții ei!

We did it again!

ALFRED, mascul, FOSTER FAIL = ADOPȚIE REUȘITĂ

El este Alfred și fost găsit pe stradă în timpul unei campanii de sterilizat. A fost foarte anxios în apropierea oamenilor, iar asta pentru că nu a avut pe cineva care să îi ofere atenție și dragoste. Din păcate spatiul limitat și numărul mare de animale de la Căsuța pisicilor nu ne-a permis să-i oferim atenția de care are nevoie, dar aici a intervenit norocul său în a găsi un foster până la finalizarea schemei de tratament necesară unei pisici înainte de adopție.

Rolul unui foster este foarte important, pentru Alfred a fost nevoie de o persoană răbdătoare și iubitoare, care i-a oferit o șansa la o viață mai bună.

 

Alfred este acum Snorri, un pisic de nerecunoscut, schimbat în totalitate de familia de foster care a decis să îl păstreze ca membru al familiei cu drepturi depline! . Cine mai toarce ca un motoraş la 4 dimineața?! ❤

 

Welcome home, Snorri! 😻

PISI, femelă, ADOPTATĂ

Pisi, a fost găsită când era doar un pui sub roțile unei mașini parcate.

Timpul a trecut, iar Pisi ne-a arătat că este una dintre cele mai sociabile pisici întâlnite.

Finețea și gingășia ei o face sa fie atât de specială, încât ne-am dorit o familie la fel de rafinată, așa cum este ea.

Cățeii, nu o impresionează și nici alti pisoiași cu temperament puternic.

Ne-am dorim pentru ea sa fie prințesa casei într-un loc liniștit, fara alte animale in jur, iar toată atenția și dragostea să fie redirecționate către ea.

În 2022, visul lui Pisi s-a împlinit! Pisi, care a așteaptat cu nerăbdare și cu bagajul făcut ziua mult dorită, a plecat spre noua căsuța din Luxemburg. 😺💪

Pisi, ținem toate lăbuțele strânse ca de această dată să fie căsuța definitivă și perfecta pentru tine. 🤗

 

Street Souls Asbl mulțumim de un milion de ori pentru încă o adopție minunată.

 

Noi vom fii la fiecare pas langa tine din umbră și promitem sa ai viața mult dorita. 

adopții în 2021

AGNES DARKNESS și RELU,
doi frăți, femelă și mascul,
ADOPTAȚI ÎMPREUNĂ

Din patru frați, unul a fost călcat de mașină, altul s-a împotmolit pe un șantier de construcții și a rămas la persoana salvatoare, iar ultimii doi fratiori, Agnes Darkness și Relu, eroii noștri, au ajuns în foster. 

Prinși pe rând cu o cușcă capcană, extrem de slabi și cu probleme de digestie, a început un proces de îmblânzire-împrietenire, dar pe când să fie adoptați, Agnes a fost diagnosticată cu PIF umed. După finalizarea cu succes a tratamentului și terminarea perioadei de observație, celor doi le-a surâs norocul și au fost vaccinați, cipați, testați, castrați și au obținut pașaportul UE de călătorie. 

Uite așa, cei doi au ajuns la Luxembourg împreună ❤️ unde au primit o căsuță permanentă în inimile unor oameni care nu au ezitat să adopte pisici adulte, cu blăniță complet neagră, dar foarte lucioasă și cu antecedente PIF.

DEVI, femelă, ADOPTATĂ

După câteva luni petrecute la noi, Milo a ajuns la noua lui căsuță din Luxembourg, unde are pregătit un mic hotel din materialul preferat al pisicilor, cartonul. 

Ne bucurăm că are și un frate, prin alianță, care deja îl așteaptă la intrarea în hotel pentru a putea explora împreună o nouă casă, o nouă prietenie și noi posibilități pentru pisoi salvați de pe stradă, marca Green Cats.

MILO, mascul, ADOPTAT

După câteva luni petrecute la noi, Milo a ajuns la noua lui căsuță din Luxembourg, unde are pregătit un mic hotel din materialul preferat al pisicilor, cartonul. 

Ne bucurăm că are și un frate, prin alianță, care deja îl așteaptă la intrarea în hotel pentru a putea explora împreună o nouă casă, o nouă prietenie și noi posibilități pentru pisoi salvați de pe stradă, marca Green Cats.

CORI CAT, femelă, ADOPTATĂ

Pisi Corina a fost salvată de la marginea unei păduri, unde stătea printre gunoaie și cerșea mâncare. La o primă vedere, totul părea în regulă cu ea iar testele inițiale aveau rezultate bune.

Din păcate, starea ei începea progresiv să se deterioreze. După multe păreri și investigații medicale, s-a constatat că are o hernie diafragmatică probabil în urma unei lovituri, motiv pentru care a fost operată de urgență. Pisicuța a trecut cu bine peste perioada critică și a devenit ulterior din ce în ce mai veselă, mai jucăușă și mai iubitoare. Putea în sfârșit să respire fără să lupte pentru fiecare gură de aer și să se întoarcă la treburile ei pisicești de zi cu zi, fără alte griji.

Acum Corina este bine la căsuța ei și are un final fericit datorită fosterilor ei, care s-au îndrăgostit de ea și au adoptat-o. Pisi Corina a fost redenumită Caju și este iubită și alintată toată ziua. Ne bazăm pe susținerea voastră pentru a putea avea cât mai multe finaluri fericite și pentru a schimba radical cât mai multe destine pisicești. Corina/Caju a început o viață nouă și așteptăm cu nerăbdare să împărtășim cu voi cât mai multe povești similare.

SOPHIE, femelă, ADOPTATĂ

Ce minunat este să vedem recunoștința pentru munca depusă în ochișorii animăluțelor fericite… Pe 6 februarie, micuța Sophie, ajunsă la Green Cats când avea doar câteva zile și crescută de noi, a ajuns cu bine la căsuța ei permanentă.
 
Mulțumim din suflet pentru ajutorul oferit celor de la Street Souls Asbl și pentru adopțiile minunate pe care au reușit să le facă până acum! Sophie se simte deja ca acasă!

CIRO, mascul, ADOPTAT

Ciro, este unul dintre cei 6 pisoiași fătați de o pisică a străzii. În momentul în care am preluat mămica a fost prea târziu să o sterilizăm, astfel, peste noapte, s-au născut 6 mogâldețe sănătoase care ne-au bucurat sufletul din prima zi până la adopție. Ciro având o personalitate puternică, fiind un motănel foarte curios și expresiv în poze, a fost primul adoptat de către noua lui familie din Luxemburg. Mulțumim Street Souls Asbl pentru această adopție realizată și sperăm ca și frățiorii lui să fie la fel de norocoși cât mai curând.

ECCO, ADOPTAT!

Ecco a ajuns sâmbătă la noua lui familie din Luxemburg.
 
Mulțumim din nou asociației Street Souls Asbl pentru încă o adopție reușită.
 
Ecco pare că deja ne-a uitat și se simte extrem de confortabil în noua lui familie. Nouă nu ne rămâne decât să-l veghem din umbră și să ne bucurăm sufletul cu evoluția lui.
 
Pentru asta lucrăm zi și noapte, pentru fiecare pisica în parte. Am reușit încă o dată și vă mulțumim.
 
Împreună facem lumea un loc mai bun, pisoi cu pisoi.

Amadeus și Tofu, masculi adulți fiv+, ADOPTAȚI ÎMPREUNĂ

Doua mâțe senioare muribunde „uitate” pe strada…
Așa i-am întâlnit pe Tofu și Amadeus, doua povesti diferite, in timpi diferiți, dar cu destine asemănătoare și unite exact când ne așteptam cel mai puțin.
 
Pe Tofu l-am întâlnit anul trecut, motan senior, pancreatita, probleme urinare, renale, hepatice, anemie severa, toxoplasmoza, fiv și ca sa fie treaba treabă, la scurt timp și pif. Luni întregi de tratamente zilnice, luni întregi de eforturi, luni întregi de chin și durere, luni întregi în care nu vedeam sensul pentru ceea ce facem și ne consideram nebuni. Luptam și plângeam langa el și credeam că totul e in zadar. Și ne tot ziceam in minte (ne e greu sa recunoaștem asta) „sa zicem prin absurd că „învie”, cine adopta un mâț fivos, bătrân și semi agresiv?”.
 
Amadeus a apărut în viețile noastre acum câteva luni, tot senior, tot fivos și tot cu prea multe probleme medicale. La fel de orbiți de dorința de a-l „face bine”, am închis ochii și am sperat și luptat alături de el.
 
La amândoi le-am promis propriile lor familii, le-am promis că nu o sa mai simtă niciodată durerea abandonului și bolilor, le-am promis respect și intelegere.
 
Ne-am ținut de cuvânt cum am știut noi mai bine, însă nu reușeam să ducem până la capăt promisiunea adopției.
 
Recent s-a alăturat familiei noastre Ana Toma care nu numai că a adoptat una dintre pisici, i-a adoptat pe amândoi împreună. How cool is that?
 
Cine ar fi crezut când luptam alaturi de ei sa supravietuiasca că vor ajunge la familia lor definitiva în noiembrie 2021?
 
Și ce familie, nu ne-am fi imaginat vreodată că două dintre pisicile noastre cu istoricele medicale cele mai bogate, personalități atât de diferite și puternice, vor ajunge la cineva care are experiență cu animalele, care are experiență medical veterinara, care înțelege pas cu pas prin ce au trecut pisicile astea.
 
Ne mândrim cu „matzele” astea și ne mândrim cu adopția anului!
 
Visele chiar devin realitate, povestea noastră s-a încheiat alaturi de ei, dar abia a inceput in noua lor familie.

Da, da, da merita de un milion de ori, orice mâț, orice efort!

Baby Alien, mascul, ADOPTAT de către Green Cats

Tindem să credem că el a fost cel care ne-a tras de mânecă ca să milităm pentru neonatologia felină, el a fost acel punct în care bați la toate ușile pentru răspunsuri; fiindcă trebuie să faci ceva dar nu știi ce și nu știi cum.
Sugar de o zi, de doar 78 g, cu cordonul ombilical încă atașat, a fost găsit într-un sac de gunoi, tocmai de un cățel. Nu doar că nu mânca ci era și greu de hrănit, nu știam cum să procedăm. Era iarnă, undeva după Crăciun și ne plimbam de la cabinet la cabinet cu el, doar ca să-l știm bine și să-l facem să crească.
Ca să vă faceți o idee, la doar 2 luni jumate, el cântărea cam 270g față de o pisică normală care la aceeași vârstă cântărește 700g! A avut o perioadă în care a stagnat și pe la 6 luni cântărea 900g. A fost o provocare să-l avem în grijă dar și o experiență incredibilă, care ne-a deschis ochii și mai mult la ce înseamnă cu adevărat salvarea puiuților de pisică.
Deși a avut multe cereri de adopții și noi aveam deja în grijă 7 pisici, cumva zarurile au fost aruncate de undeva de sus ca el să rămână și să facă parte din familia noastră. Așa că a rămas. Vrem să vă spunem că el este primul la ușă atunci când sosim acasă și se gudură pe lângă noi, ca un câine! Este loial, afectuos și tare priceput la frământat de cozonaci.

Ginger, 3 ani, mascul - Fericit, În raiul pisicesc

Ginger, mereu în inima noastră – nu este o poveste fericită, însă este motivația zilnică.
Pe motănașul ăsta l-am iubit din prima secundă de când l-am văzut. Fără niciun dubiu, din prima clipă am știut că-i al nostru. A fost dragoste la primă vedere.
L-am cunoscut direct bolnav, cu simptomatologie clinică specifică pentru PIF (forma neurologică). Fără căsuță dar aparținând unei asociații care ar fi făcut orice pentru el, l-am luat acasă pentru a-l îngriji și a-l iubi. Deși mânca foarte puțin și din oră în oră, îl vedeam cum mâncă cu poftă. Pisica asta chiar a vrut să trăiască, asta credem în adâncul inimii noastre.
Nu ne doream acest diagnostic de PIF, ne era greu să-l acceptăm, drept pentru care am recurs la toate investigațiile posibile, am bătut la cap mulți medici veterinari și specialiști din străinătate. În urma unui tratament cu steroizi, părea că s-ar simți mai bine dar imediat după, calitatea vieții lui a început să scadă considerabil. Nu mai puteam face nimic și cu inimă grea, am fost de acord cu eutanasia.
În urma necropsiei și a rezultatului neconcludent, putem spune că nu știm exact de ce a cedat corpul lui Ginger, însă afirmăm că el ne-a ajutat să vedem PIF-ul cu alți ochi. El este pura noastră motivație pentru care salvăm pisici cu PIF.