Cum poți ajuta?

FOSTER

Oricine poate fi foster pentru pisicile din cadrul asociației Green Cats. De cele mai multe ori ne confruntăm cu problema spațiului pentru numărul foarte mare de pisici abandonate. Fiecare pisică are nevoie de o perioadă de carantinare până să poată fi introdusă într-un colectiv preexistent (teste pentru boli virale, investigații medicale, vaccinări, deparazitări, alte boli transmisibile) ceea ce limitează drastic numărul de pisici pe care le putem prelua într-un timp scurt.
Fosterul însemnă oferirea de către o persoană a găzduirii temporare pe o perioadă determinată sau până la adopție, care să ii asigure condițiile necesare de trai și să ajute la pregătirea psihică și comportamentală a pisicii până la adopție.
Asociația Green Cats asigură tot ce este necesar pentru perioada de foster, pornind de la lucrurile materiale și consumabile până la îngrijiri medicale și sfaturi cu privire la comportamentul animalului.
Cu alte cuvinte, tot ce trebuie să facă un foster este să ii ofere atenție și iubire necondiționată într-un mediu corespunzător, în timp ce asociația noastră asigură toate demersurile pentru o adopție reușită.

ADOPȚII

Adopția reprezintă pasul final al unei călătorii de succes alături de Green Cats. Aceasta se realizează doar cu contract de adopție după ce ne-ai convins că ești persoana potrivită pentru pisica pe care ți-o dorești. Poți să ne contactezi pentru mai multe detalii sau pentru stabilirea unei vizite în care să cunoști pisicuțele Green Cats!

VOLUNTARIAT

Dacă mereu ți-ai dorit să contribui la ameliorarea greutăților pisicuțelor de pe stradă, îți oferim șansa de a deveni voluntar Green Cats. Chiar dacă te limitează timpul, o oră, două, zece sau zile întregi pe săptămână, orice ajutor este binevenit.
Te îndemnăm să ne dai o mână de ajutor pentru a face viața pisicuțelor din grija noastră mai frumoasă!
Asigurăm instructaj și informații la discreție cu și despre pisici, terapie cu pisici după bunul plac și adeverință de voluntariat la cerere!
Te așteptăm în echipa noastră unită!

Donații

Persoane fizice: redirecționează 3,5% din impozitul pe venit – necesită descărcarea formularului 3,5%

Persoane juridice: redirecționează 20% din impositul pe profit – necesită descărcarea formularului 20%

Donații directe către Asociația Green Cats:

Alte tipuri de donații: mâncare, accesorii, materiale de lucru, obiecte pentru licitații sau târguri caritabile