Adopții sau Foster

Carlo, mascul, învingător PIF – pentru foster

15 iulie 2022, ziua 45 de cand i-am oprit tratamentul lui Carlo 💪.


El e bine, in sensul ca nu a prezentat pana acum niciun simptom de recidiva a bolii. Ranile de piele, care i s-au facut ca urmare a luni intregi de injectii, s-au retras aproape complet si nu par sa il mai deranjeze, pentru ca nu se mai linge, si atunci nu mai suntem nevoiti sa il tinem imbracat in hainuta.

Un singur lucru pare sa il mai deranjeze putin, faptul ca trebuie sa isi imparta spatiul si cu alte pisici. El s-a aflat toata aceasta perioada in grija asociatiei Green cats, care s-a ocupat de tratamentul lui.
Dar, dupa cum veti observa, daca va uitati la ei pe pagina, au multe pisici in grija si Carlo da semne ca ar prefera sa fie singurul stapan in casa.

Asa ca 🛑suntem in cautare de foster pentru Carlo🛑
Asiguram tot ce este necesar pentru el, voi veniti cu dragostea si alintaturile ❤️ 

Perry, femelă 4 luni – pentru adopție

Perry este o femelă în vârstă de 4 luni în căutarea unei familii perfecte și a unei case permanente. Este FIV și FeLV negativă, triplul test FCoV, FPV și giardia sunt, de asemenea negative, a fost deja deparzitată intern-extern de trei ori și schema de vaccin este completă. Pe scurt, Perry este pregătită să plece la căsuța ei!

La ce să vă așteptați? Sociabila Perry se înțelege excelent cu oameni și pisici deopotrivă, este foarte afectuoasă, adoră mângâierile și atenția. Una dintre activitățile preferate este ascuțitul gheruțelor în copacul de pisici. Perry nu a fost expusă câinilor și nu știe ce este un câine.

V-am spus cât este de jucăușă? Perry este o fetiță deosebit de curajoasă, fiind curioasă de tot ce mișcă, în special de undițe.

 

Care e povestea ei? Perry a fost găsită împreună cu surioara ei plină de paraziți la gunoi, pe marginea unei străzi. După ce au fost hrănite cu sonda, au avut o revenire extraordinară și astăzi sunt pisici sănătoase și pline de viață. 😊

Balluna, femelă 4 luni – pentru adopție

Balluna este o femelă de 4 luni, pregătită să fie adoptată și să ajungă la noua ei familie. Toate testele au ieșit negative – FIV, FeLV, triplul test FCoV, FPV și giardia. Domnișoara Balluna este complet deparzitată, atât intern cât și extern și se mândrește cu o schemă de vaccin completă. Tot ce-i lipsește este familia definitivă!

Balluna a crescut înconjurată de oameni și pisici, devenind foarte sociabilă. Este de menționat faptul că nu a cunoscut câini până acum. Balluna este o pisică iubitoare ce se bucură de fiecare mângâiere și dorește să doarmă în pat, cât mai aproape de om. Fiind o pisică tânără și sănătoasă, are poftă de activitate iar pe lângă jucăriile interactive, îi place să alerge. Când obosește, o vei găsi dormind, în poziții caraghioase, numai bune de imortalizat.

Care e povestea ei? Balluna a fost găsită abandonată la o vârstă foarte fragedă, cu traumatism la cap și destul de răcită. Deși a fost expusă violenței, nu și-a pierdut încrederea în oameni și după o perioadă intensă de biberonat, a fost pusă complet pe lăbuțe. 😊

Wanda, femelă – caută Foster!

Wanda are nevoie de o căsuță temporară timp de aproximativ 3 luni.
Ar fii ideal să nu mai existe alte animale in preajmă, fiind o pisica independenta care știe să-și apere omul de langa ea 😁 este sterilizata, vaccinata și deparazitata la zi și putem oferi tot ce este necesar pentru perioada de găzduire ( mâncărică, nisip, litiera, veterinar, jucărie, pătuț etc.)
Daca doriți să o primiți pe pisi Wanda la voi in casă pentru o perioadă, lasati-ne un mesaj pe pagină, iar noi ne ocupam de tot. 😊

Picky, 4,5 luni, mascul – ADOPTAT!

Picky, este unul dintre cei 6 pisoiași fătați de o pisică a străzii. În momentul în care am preluat mămica a fost prea târziu să o sterilizăm, astfel, peste noapte, au luat naștere 6 mogâldețe sănătoase care ne-au bucurat sufletul din ziua 1 până în prezent. El este un motănaș adolescent, plin de energie și pus pe joacă. Fiind un pisoi tânăr este extrem de sociabil cu alte pisici, copii și căței.

Millo, 1 an, mascul – ADOPTAT!

Millo a fost crescut ca pisică de exterior în primele luni de viață, parcă uitat de lume, lângă o casă la țară amenințat în fiecare zi de vecinii din zonă cu otrăvirea. Din momentul în care a ajuns în brațele noastre, Millo a realizat ce înseamnă dragostea și confortul. Ușor s-a desprins de obiceiurile care făceau parte din lupta lui de supraviețuire de zi cu zi. În acest moment, Millo este pregătit pentru a face parte din propria lui familie, departe de toate grijile lui din trecut. Este extrem de blând și afectuos atât cu pisicile, cât și cu copiii.

Wimzy, aprox. 8-9 ani, femela - ADOPTATĂ!

Wimzy a fost crescută ca fiind pisică de exterior și a fost lăsată în urmă de către familia ei în momentul în care s-au mutat la apartament. Ne dorim să credem că cel mai bun lucru pentru ea a fost să rămână în grija noastră pentru că din momentul preluării am și depistat problemele ei asociate cu vârsta și neglijența. Pe Wimzy o avem în grija de aproape 2 ani și în acest moment o putem declara sănătoasă și pregătită pentru adopție, singurul lucru necesar în întreținerea ei medicală fiind dieta hepatică și analize anuale de control. Activitatea ei preferată este să doarmă pe canapea, să toarcă și să se întindă la soare, ceea ce o face perfectă pentru o familie liniștită și fără copilași.