Despre noi

Green Cats

Curioși și neînfricați în fața situațiilor neprevăzute, independenți și agili în mersul lucrurilor, materni și delicați pentru orice pisicuț adus pe lumea asta, noi, suntem aici pentru ei.
Ne-am propus să schimbăm în bine viața pisicilor care au nevoie de ajutor și să facem lumea un loc mai bun, pisoi cu pisoi.

ANA-MARIA - PREȘEDINTE

Animalele mele mă ajută să merg mai departe. Fără ele nu aș mai face tot ceea ce fac acum.”

Nu-i pasă dacă afară bate vântul de-ndoaie copacii, toarnă cu găleata sau e ger de crapă pietrele, fiindcă iubirea ei pentru pisici nu cunoaște limite. Nu-i este străin să plece în miez de noapte pentru a căuta pisici ascunse prin te miri ce subsoluri, pisici rănite și lăsate de izbeliște la marginea drumului sau la groapa de gunoi. Nu o sperie nici numele diagnosticului și nici cât ar însemna asta în bani, pentru că mută munții pentru fiecare suflet.
Puiuții de pisică sunt sufletul ei, așadar ca o mamă îi iubește și îi îngrijește, auzindu-le strigătul și înțelegându-le nevoia. Orice ar avea aceștia nevoie, de la un biberonat tipic la unul foarte special, de la un cântărit standard la o monitorizare îndeaproape, de la premiză zero șansă la viață la uite, ce mare și frumos a crescut, de la prea mic, bolnav și vai de el, la un mâț normal și adoptabil; din punctul de start și până la găsirea unui cămin adevărat, ei sunt protejați de ea.
A face imposibilul posibil pentru pisici care se zbat între viață și moarte, este o tărie, tărie ce o încăpățânează cumva. Ați zice că necunoscutul, refuzul de care se izbește deseori, lipsurile sau piedicile care sunt la ordinea zilei, ar înmuia-o și ar întoarce-o din drum. Când toate ușile se închid în nasul ei, ea mai bate o dată, mai speră o dată, mai luptă o dată. Lacrimile ei spală și curăță toate neputințele astea și cu ajutor divin o întăresc în misiunea ei de a salva pisicile străzii.

ADRIAN – VICE PREȘEDINTE

Om de bază, stâlp al asociației, ajută cu orice și oricând. Student la Medicină Veterinară, cu experiență solidă în voluntariat și munca de cabinet, el pune multă pasiune în tot ceea ce face.
De mic a crescut în lumea animalelor și a fost călăuzit să fie om bun. Prin joacă și grija față de acestea, și-a cultivat latura empatică, ceea ce i-a servit mai departe ca fundație solidă în viața de adult. Dacă se întâmpla să găsească pe stradă pui de pisică, îi lua acasă fără să stea prea mult pe gânduri, chiar și în dezacordul părinților. Dragostea lui față de animale răzbea mereu.
Toate acestea nu au făcut decât să îl împingă treptat către meseria nobilă de medic veterinar. Dorința de a dobândi capacitatea de a trata animalele, este ceea ce-l ține în priză și îl determină să învețe cât mai mult; de aceea și-a investit o bună bucată de timp în munca de cabinet, unde asistă la intervenții chirurgicale, efectuează diverse tratamente și își exersează gândirea medicală, aspect deosebit de important, care-l va ajuta în rezolvarea oricărui puzzle medical.