Chester – 27 noiembrie 2021

Faceți cunoștință cu Chester, un motănel tare luptător. Povestea lui a început frumos, avea o familie care îi oferea adăpost, însă totul s-a schimbat când au apărut problemele sale medicale. În loc să fie tratat, Chester a fost abandonat pe stradă.
Un domn cu posibilități reduse care hrănește pisicuțele din zona, i-a sărit în ajutor și l-a adus la cabinetul veterinar pentru primul ajutor. Noi nu am putut rămâne indiferenți în cazul lui Chester, așa că ne-am implicat așa cum am putut noi mai bine și i-am oferit toată grija medicală de care a avut nevoie. După o lungă spitalizare, am aflat că este fiv pozitiv, iar după radiografie am sesizat că problema la lăbuță este o afecțiune veche.
Deși spitalizarea a fost lungă, suntem fericiți că împreună cu Dr. Oana Badelita, care încă o dată ne-a demonstrat că dragostea nu are limite, am reușit să îi oferim pe lângă îngrijire medicală de calitate, multe îmbrățișări și mângâieri de-a lungul tratamentului.
În acest moment este deja în foster și primește cu grijă tratamentul în continuare. Povestea lui abia începe. Bun venit în familie, Chester. Ești un pisoi minunat! ❤️