Avem nevoie de mâncare – 04 septembrie 2022

Apropiații asociației știu că și dacă nu suntem prezenți aici în mediul online și nu vă cerem în fiecare zi ajutorul, avem în continuare nevoie de el, de voi și de implicarea voastră.

Chiar dacă nu postăm zilnic să vă cerem susținerea, am vrea să știți că nimic nu se poate face fără voi. În continuare pisicile de la căsuță împart ultimii saci de mâncare uscată, precum și ultimele conserve, la fel și nisipul – e pe terminate.

Noi încercăm să vă implicăm pe cât posibil, să vă ținem la curent și să vă convingem să contribuiți atât cât puteți. Noi facem de asemenea cât putem și mereu tragem spre mai mult, să mai salvăm încă un suflet, să mai oferim încă o șansă. Doar cu o muncă constantă din partea noastră și a voastră putem continua!

Dacă sunteți binevoitori și doriți să ne susțineți cu orice presupune consumabile: de la medicamente, la vaccinuri sau chiar mâncare și nisip, vă așteptăm în comentarii pentru a vă spune de ce avem nevoie!

Vă rugăm să contribuiți și să distribuiți pentru a ne susține să continuăm munca în folosul și bunăstarea lor. Ne găsiți activitatea și pe pagina noastră de Instagram: https://www.instagram.com/greencats.ro/ Vă mulțumim!

De asemenea se pot face donații directe în conturile noastre:
-Cont in Lei IBAN: RO61BTRLRONCRT0594209501
-Cont in Euro IBAN: RO11BTRLEURCRT0594209501
-Revolut: 0726256908
www.paypal.com/paypalme/GreenCatsRo