Avem nevoie de donații – 30 mai 2022

Primim laude și aprecieri constant, însă donații din ce in ce mai puține.
Inițial am dat vina pe perioada sărbătorilor de Paște și de 1 Mai, că lumea pleacă, vacanțe, ieșit în oraș poate mai des decât de obicei, după am dat vina pe vreme, că poate daca vremea e așa frumoasă, lumea nu are timp sa se mai uite pe telefon și să ne citească postările…. E sfârșit de mai și e din ce in ce mai rău🥺
Cert e că de doua luni, donațiile merg foarte greu… Suntem la limita supraviețuirii.
Din păcate în ritmul acesta nu o sa mai putem prelua nici măcar un caz nou și să nu mai vorbim de urgentele pentru care suntem solicitați aproape zilnic 🙁
Deși tot ne spunem că nu mai putem, cumva reușim tot timpul sa oferim o mana de ajutor solicitărilor primite și tuturor cazurilor grave, însă nu e sănătos nici noi, dar nici pentru pisicile pe care le avem in grija.
Avem peste 70 de pisici in grija, iar daca ne urmăriți postările puteți vedea ce fel de cazuri preluam 🙁 nu numai că au nevoie de recuperare de luni intregi, au nevoie de îngrijire, medicație, timp, o hrana de calitate și FOARTE multi bani.
Noi suntem motivați in continuare sa facem tot ce ne stă în putință pentru fiecare pisica in parte, însă nu putem fara voi.
Aici sunt cazurile preluate în ultima luna. 🙂
🐈‍⬛Pery și Shoara: pui de aprox 2 săptămâni cu pneumonie severă și abingestis, entercolita, hrăniți cu sonda zile întregi.
🐈‍⬛Balluna: pui de aprox 10 zile, traumatism la nivelul capului, hemoragie intraoculara și răcita cobză.
🐈‍⬛5puiuti: vârstă aproximativ de 15 zile, rahitici, diaree severă și încă o dată rahitici. Atât de mici și atât de slabi nu am văzut niciodată.
Oricine poate face un calcul cat a costat și costă îngrijirea fiecărui pui in parte, cat timp și energie e investit pentru fiecare sa fie bine.
Sa nu uitam de restul pe care deja ii știți: Spot, Quinnie, Domino, Toby, Doju, Portocala, Tigrut, Kiko, doamna Tofu, Peachy, Milo, Carlo și de restul până la peste 70 care sunt sănătoase și disponibile pentru adoptie…
Sa nu uitam nici de sterilizarile pe care le oferim pisicilor a căror propietari sunt persoane cu venituri reduse sau pisicilor prinse cu capcana și repuse in teritoriu. Si acestea sunt achitate tot din donațiile individuale primite de la voi.
Sa nu uitam nici de chiria de la Căsuța Pisicilor, mâncarea și consumabilele, care la fel sunt necesități constante de la o zi la alta.
Haideți să facem un efort comun și ajutati-ne sa trecem și peste această lună că sa putem reveni doar cu povesti frumoase și ne putem continua activitatea în folosul pisicilor și a comunității.
Chiar facem o treabă bună, nu ne lăudăm 😉 am auzit și noi de la alții …