Actualizare 28 iunie 2022, miezul nopții…

❗Este doar alegerea ta❗
La 12 noaptea cu noii pui in brațe sprijinind cada și panica că deja avem 6 cuiburi de pui in grija care sunt pe tratamente, vreo alte șaptej dă pisici adulte cu probleme sau fără, datorii, neajunsuri, haos în fiecare zi, o pisica întoarsa azi din foster care mârâie biata de stres in fața noastră, între pui… ne-am gândit să ne comandam de mâncare. ☺️
Noi până la ora asta, n-am avut luxul de a mânca, dar nu-i bai că ne comandam, plini de entuziasm ne-am spus 💪💪💪 știți momentul ăla când visati numa’ food?
In timp ce unul cauta prin aplicații să găsească mâncare, altul cânta la puii de pisică și scrolluia feedul din fb cu aceași frustrare că iară e 12 noaptea și a mai trecut o zi, iar noaptea e lunga cu biberonatul puilor abandonați. Fun and games, but…
N-am reușit să răspundem la toate mesajele de pe conturile noastre, nu ne-am atins targhetul nici azi și nici azi n-am câștigat la loto – nu cumpărăm bilete, desi avem aceași dorința interioară in fiecare zi și conștiincioși ne repetăm asta😅
Unul zicea de o pizza că e 40 de lei, altul bălea la o poza din vacanța cuiva postata. In timp ce unul zicea că o masa în doi ne costă peste 60 de lei indiferent de local, altul ii arată o poza cu ceva terasa awesome unde trebuie sa ajungem.
In timp ce unul fericit a găsit ceva promoție la 1 plus 1, ălalalt ii arata ce frumos arată malul marii.
Nu mai intrăm pe FB, că ne facem rău 😅 și nici nu ne mai comandam, avem ce manca.
😱 E way to expensive 😱
Oricât de puternic suna, oricine poate dona. Oricine.
Nu se îmbogățește nimeni cu 10 lei și nici nu moare de foame, ba chiar fără efort poate salva o viață. Știți ce e funny în toată treaba asta? Că tot cei care nu și-ar permite o haină nouă de brand, sau o ieșire, sau o vacanta, donează. How it’s even possible? 😮
Nu sărăcește nimeni daca iese o data din zona de confort și donează către o cauza. Ba chiar doarme mai bine noaptea.
Mă super îndoiesc că lumea n-are bani 😉 noi vedem că are, are lumea orice pentru confortul personal și somehow tot nu îndeajuns să împartă.
Ne plângem, oftăm și găsim motive de a sta cu mâinile în sân și cineva să facă ceva, off saracii …
Și da, da stim povestea că nu e datoria noastră să facem ceva, statul are bani să facă… Well până face statul sunt ONG-urile care fac alaturi de fiecare dintre voi. Și trust us, că fac.
Poți face ceva, poți dona, poți distribui postările, te poți implica…. 😌
Nu-ti place de noi, it’s ok, dar fa ceva! Lumea moare în fața ta, iar tu nu conștientizezi ce este în jurul tau. Da, sunt strigăte de ajutor peste toooot! Că-i un copill bolnav, că e vb de o familie, că e vb de reamenajarea unui săli, wtv… N cauze. Un pic trebuie să faci. Un pic. Și da, trebuie, pentru că doar tu ești schimbarea.
Noi conștientizăm asta pentru că suntem 24/7 langa animale și ne susținem cauza, mereu available și mereu alaturi de animale indiferent de perioade.
Da, in spatele asociației sunt oameni ca și tine, nu au nimic special și au aceleași nevoi și poate și-ar dori acelasi confort.
Diferența este că noi alegem să ne dedicam viețile pentru animalele abandonate fără să așteptăm altceva la schimb decât susținere. Educăm și salvăm.
Nu avem nimic mai special. Eu sunt tu! Daca eu pot face ceva, la fel poți și tu.
Și da, ne asumăm aceasta postare rom-engleza și cu greșeli, pentru că mi-i foame și trebã sa merg la bucătărie sa încropesc ceva in loc sa stau in pat cu un film in fața. 😉