A început sezonul puilor „abandonați” – 28 mai 2022

❗Este sezonul puilor abandonați, sau mai bine zis aruncați la gunoi într-o pungă sau te miri pe unde…❗
Diferite vârste, diferite povesti, diferite boli și toți condamnați la moarte.
Unii sunt aruncați în rău, alții la tomberon, o parte în saci agățați de copaci pana se asfixiază, alții pur și simplu lăsați în drum, oriunde …

Indiferent de unde provin, sau ce boli au dezvoltat în lupta lor cu supraviețuirea, toți sunt condamnați la MOARTE, tocmai că sunt oameni „prea buni” sa le curme suferința. 🤬

Cine credeți că i-a pus în situația de a înfrunta moartea, mai ales de la o vârstă atât de fragedă?
Va spunem noi, tot IUBITORII DE ANIMALE.

„Iubitori de animale” care susțin sus și tare că sunt oameni buni pentru că le dețin. Tot aceași iubitori de animale care nu sunt responsabili pentru animalul lor, aceași oameni care nu înțeleg beneficiul sterilizării, aceași oameni care poate din lipsa de educație și poate prea multa „iubire” pentru animal, nu vor să le ia „naturalul”.
Nu exista nimic natural îți a-ți lasă propria pisica sa fete. Unde vor ajunge puii? Și puii puilor? Daca cine o sa-i adopte, la fel o sa-si dorească „macar un rand de pui”, poți paria că toți vor fii sterilizați?
❗NU ❗

Tu, cel care nu ți-ai sterilizat pisica ești responsabil pentru puii abandonați de pe străzi!
Tu ești responsabil pentru fiecare moarte în parte și da, este doar vina ta!
Tu ești responsabil indiferent de locație pentru acești pui abandonați și toată durerea și suferința lor, dar și a noastră, a celor care luptam pentru fiecare suflet în parte pentru iresponsabilitatea voastră!
Nu, nu dormi bine la noapte pentru că ești „un om bun” și susții ca-ti iubești pisica, gândește-te când închizi ochii la puii aceștia că au rezultat doar din vina ta pentru că nu ai sterilizat-o.

❗Iubeste-ti animalul cu respect față de viață, sănătate, condiții și bunătate. Sterilizeaza-ti pisica❗

Oferim sterilizări gratuite tocmai sa reducem pe cat posibil această suferință.

PS. În stânga este un pui abandonat de doar 3 zile, comparativ cu un pui de peste 2 săptămâni, unul din cei preluați de ieri.
Cât credeți că au indurat puiutii aceștia ca sã rămână în viață și totuși scheletici?